Ronald Lenaerts

Ronald Bio

Ronald Lenaerts is auteur en als huisfotograaf verbonden aan het Internationaal Artistiek Forum IAF.

 

Hij werd geboren te Antwerpen in 1960 en is autodidact. Zijn schrijftalent ontdekte hij pas op latere leeftijd. Het schrijven betekent voor hem het tegengewicht op de balans met zijn veeleisende job als financieel adviseur. Lenaerts schrijft vanuit ruime professionele en levenservaringen en legt de nadruk op humor in zijn teksten. Toon Hermans is voor hem een voorbeeld.

 

In 2008 geeft hij zijn eerste boek uit in eigen beheer: ‘Buitenbeentje’. Daar brengt hij een eigenwijze kijk op levenservaringen en wijsheden in de vorm van columns, gedichten en woordspelingen.

 

Zijn psychologische thriller ‘Wezenloos Dood’ verscheen in 2015.  Het verhaal van een ambitieuze kunstenaar en zijn drang naar succes. Een spel tussen droom en werkelijkheid.

 

Het manuscript van zijn tweede literaire thriller ligt op de redactietafel van een aantal uitgevers, terwijl de derde stilaan vorm krijgt. Ondertussen schrijft hij verder columns onder het synoniem Togu H.

 

Ronald Lenaerts heeft een droom … zijn lezers te laten genieten, lachen, wenen, huiveren en van spanning op de nagels bijten.

 

Als huisfotograaf van het Internationaal Artistiek Forum IAF tracht hij de activiteiten op zo’n origineel mogelijke manier te vereeuwigen.

 

Contact Info Ronald Lenaerts:

E-mail: ronald.l@telenet.be

Website: www.toguha.eu