Marilyn Desmet

Marilyn De Smet laat de fantasie spreken door middel van abstracte, natuur en onderwaterbeelden met een romantische touch.

Puur & Passie

Kunstfotograaf Marilyn De Smet staat puur en vol passie in het leven. De verwondering over zoveel natuurpracht en de intense momenten die ze beleeft met mensen, wil ze vastleggen en delen. Door uit haar comfort zone te treden, door gelukzalige momenten te creëren, door adrenaline op te zoeken, gaat ze met haar fototoestel in dialoog met de wereld. De wereld in al zijn natuurlijke schoonheid.

Kunst & Natuur

In 2017 drukt Marilyn de pauzeknop van reportagewerk About Mary stevig in. Ze stapt in het kunstenaarscollectief Batiment A te Leuven.  In deze coworking laat ze zich meedrijven op de creatieve golf van kunstenaars uit verschillende disciplines om de kunstwereld te exploreren. Onderliggend geeft marilyn graag een reactie op de continue golf van vluchtige, blinkende beeldenstroom die sociale media heet. Als kunstfotograaf wil ze vertragen, verdiepen, inspireren en ontroeren.

Staging & Materiaalkeuze:

De materiaalkeuze van haar beelden zijn zorgvuldig bedacht en milieubewust uitgewerkt. Al de kunstwerken worden geprint op Fine Art German Etching paper. Dit zorgt voor een schilderachtig effect wat het “schilderij” zacht en tastbaar maakt. Dit zorgt voor een naturelle en fragiele uitstraling.

https://www.marilyndesmet.be

marilyn@aboutmary.be