Showcase Art Vlaanderen

Kruispunt voor Hedendaagse Kunst

 

Van zaterdag 25 mei 2024 tot zondag 2 juni loopt de vierde editie van Showcase Art Vlaanderen in Kasteel Coloma in Sint-Pieters-Leeuw, een biennale georganiseerd door het Internationaal Artistiek Forum IAF, een non-profit organisatie met meer dan 35 jaar ervaring in kunstpromotie en culturele wisselwerking tussen nationale en internationale kunstenaars.

Deze Showcase is ontstaan als een experimentele ruimte om jonge kunstenaars te ontdekken, en hen te laten exposeren samen met meer ervaren internationale collega’s. Naast het geweld van opkomend artistiek talent, en gecureerd door het IAF, geven we dus ruimte aan een selectie van meer exclusieve kunstenaars met een ruim palmares. Dit jaar werkt het IAF ook samen met kunstgallerij M.E.R.G.E.D. en de Fondazione Rizzo-Alvarado.

Showcase Art Vlaanderen brengt op deze manier een selectie van kunstenaars verspreid over 300 waaronder installaties, videokunst, schilderijen en beeldhouwwerk:

 

Marc Hendrickx, Frieda Bollen, Tine Van den Eynde, Fred Vercauteren, Luis Gonzalvez Lozano, Hedi Deca-Küpper, Katrien Nijs, Dirk Wagemans, Michel Van Den Broek

Gallery M.E.R.G.E.D collective and Jeremy Sharma through partnership with Fondazione Rizzo-Alvarado 

 

Het prachtig Coloma Kasteel en zijn omgeving biedt een unieke locatie en de opening vindt plaats op zondag 26 mei om 15u. De tentoonstelling is toegankelijk van 25 mei tot 2 juni op weekdagen van 10 tot 17 uur, op zaterdag van 14 tot 18 uur en op zondag van 11 tot 17 uur.

 

Voor meer informatie kan u steeds een mailtje sturen naar info@art-forum-int.eu of bellen naar 0476 75 24 55.